Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер светлосин DJRC666
Мъжки пуловер светлосин DJRC96
Мъжки пуловер светлосин DJRC76
Мъжки пуловер светлосин DJRC86
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер светлосин DJRC6

2209260062

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер светлосин DJRC6, уникално красив модел от последната ни колекция. С него ще бъдете център на внимание на всяко събитие или на работното си място в офиса. Актуален, свеж цвят, който добре се комбинира с всякакъв тип мъжки якета. Освен това дава възможност под него да носите цветна риза, която може да си изберете от нашия онлайн магазин. Деколтето е овално с лек приятен ластик. 

Такъв подобен има в края на ръкавите и талията. По този начин пуловерът има завършен вид, стои прилепнал за тялото на мъжа и подчертава неговата стройна фигура. Материята е мека и приятна при допир, състояща се от кашмир, вълна, вискоза и акрил в процентно отношение.

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L..

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.