Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер тъмносин DJRC9
Мъжки пуловер тъмносин DJRC97
Мъжки пуловер тъмносин DJRC98
Мъжки пуловер тъмносин DJRC96
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер тъмносин DJRC9

2010230050

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер тъмносин DJRC9, перфектно решение за ежедневни срещи. Мека и приятна за носене материя, комбинация от няколко съставки. Линията на моделът върви по тялото на мъжа, без да ограничава неговите движения. Не се разтегля дори след многократно изпиране. Освен това има ластични елементи на ръкавите и в долната част, който фиксират всички отделни части на пуловера към тялото ви. Дизайнът е изчистен с подчертано овално деколте.

Подобен тип облекла се носят под връхната дреха и наистина топлят. Не дават на кожата да се изпотява и имат абсорбиращ елемент в материята, който не задържа неприятните миризми. На практика този тип пуловер може да се носи както на излети в планината, така и във вашето ежедневие. Ако разгледате внимателно категорията ще откриете подобни модели в различни цветове. 

Състав: 30% мерино вълна, 30% кашмир, 20% вискоза, 20% акрил

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.