Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер тъмносин с ленти CB7
Мъжки пуловер тъмносин с ленти CB74
Мъжки пуловер тъмносин с ленти CB72
Мъжки пуловер тъмносин с ленти CB73
Мъжки пуловер тъмносин с ленти CB71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер тъмносин с ленти CB7


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер тъмносин с ленти CB7, прекрасен десен за да ви топли през зимните месеци. Може да го обличате както в ежедневието, така и на всеки празник. Дрехата е удобна за  носене, сигурна гаранция, че тялото ви ще се намира под гарантирана защита на студ и вятър. Дизайнът е впечатляващ, с характерният си за долната  част фонов, тъмносин цвят и семплата украса стояща над гърдите.

Кройката е добре построена, с овално, светло деколте и ластични ленти в краищата на дрехата. Качествена изработка, с което ви се гарантира от една страна неразтягане на преждата, дори при многократно изпиране, а от друга запазване свежестта на цветовете.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.