Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер син DJRC86
Мъжки пуловер син DJRC80
Мъжки пуловер син DJRC88
Мъжки пуловер син DJRC89
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер син DJRC8

2209260022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер син DJRC8, практична и удобна дреха за всички възрасти. Когато се чудите какво да облечете за работа или разходка сред природата, това наше предложение може да ви свърши чудесна работа. Изключително популярен модел особено сред младото поколение. Макар дизайнът да е изчистен, не може да не забележите овалното деколте и ластичните ленти на ръкавите. Те фиксират вашето тяло, без да ограничават движенията.

Материята наистина топли и не дава възможност на кожата да се поти. Комбинацията от четирите различни компоненти (кашмир, вискоза, вълна и акрил), позволява на пуловера да влезе в графата туристическо облекло. Едновременно с това, може да го носите в градски условия под връхната си дреха.

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.