Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер кашмир кралско синьо DJRC8
Мъжки пуловер син DJRC86
Мъжки пуловер син DJRC80
Мъжки пуловер син DJRC88
Мъжки пуловер син DJRC89
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер кашмир кралско синьо DJRC8

2309140058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер кашмир кралско синьо DJRC8 практична и удобна дреха за всички възрасти. Когато се чудите какво да облечете за работа или разходка сред природата, това наше предложение може да ви свърши чудесна работа. Изключително популярен модел особено сред младото поколение. Макар дизайнът да е изчистен, не може да не забележите овалното деколте и ластичните ленти на ръкавите. Те фиксират вашето тяло, без да ограничават движенията.

Материята наистина топли и не дава възможност на кожата да се поти. Комбинацията от четирите различни компоненти (кашмир, вискоза, вълна и акрил), позволява на пуловера да влезе в графата туристическо облекло. Едновременно с това, може да го носите в градски условия под връхната си дреха.

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.