Начало Продукти Количка 0 Профил

-11% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ШАПКИ ДО 11.12

Мъжки пуловер вълна с елементи YK22
Мъжки пуловер вълна с елементи YK21
Мъжки пуловер вълна с елементи YK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер вълна с елементи YK2

2208310072

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер вълна с елементи YK2, стилна зимна дреха за вашето ежедневие. Дизайнът е специфичен, наподобяващ големи, вградени кръпки в тъмната гама.  Кройката е издължена и леко вталена, нежно обвиваща тялото на мъжа. Моделът е изработен от супер фина материя, като успява да създаде желания комфорт.

Ръкавите завършват с ластична лента, каквато присъства и в долната част на пуловера. По този начин от една страна движенията ви не се ограничават , а от друга дрехата е добре позиционирана. Много качествена изработка, заслужаваща вниманието ви.

Състав:  48% вълна и 52% акрил

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.