Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Мъжки пуловер лилав DJRC8
Мъжки пуловер лилав DJRC8
Мъжки пуловер лилав DJRC8
Мъжки пуловер лилав DJRC8
Мъжки пуловер лилав DJRC16
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер лилав DJRC16

2010230042

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер лилав DJRC8, стилна и удобна дреха, която ще топли тялото ви през студените дни на зимата. Може да я носите под връхната дреха, без да ограничава вашите движения. Материята е комбинация от вискоза, кашмир, вълна и акрил, като са взети под внимание всички положителни техни свойства. Дори при продължителна употреба (без пране), няма да има натрупване на миризми, ако например се потите, благодарение на антибактериалната мулекула в мерино вълната.

Абсорбиращата способност материята има свойството да попива влагата и да прави, така че да изсъхва бързо. Много планинари и спортисти предпочитат такъв тип облекла дори в ежедневието си. Сигурно сте забелязали изчистеният дизайн на пуловера, овалното деколте и ластичните елементи на ръкавите и долната част. Цветът е вече ваше предпочитание, но можем да предложим същият модел в зелен и вижнев цветове.

 

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

 

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.