Начало Продукти Количка Профил

Мъжки жълт пуловер DJRC1
Мъжки жълт пуловер DJRC1
Мъжки жълт пуловер DJRC1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки жълт пуловер DJRC1

1909040202

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки жълт пуловер DJRC1, тънък по врата с овална деликатна яка. Възможност да се носи върху памучна риза или потник, като запазва топлината на тялото през пролетно есенния сезон. Изработен е от фина качествена материя от вълна, кашмир, вискоза и акрил в равно процентно отношение.

Ефирен модел от последната ни модна колекция без излишни елементи по него. Този артикул е подходящ за подарък и може да бъде при вас на следващия ден.

 

Доставка с Еконт/Speedy с възможност за преглед и премерване преди заплащане. 

Може да бъде при Вас на следващия ден!

 

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •