Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки жълт пуловер DJRC14
Мъжки жълт пуловер DJRC19
Мъжки жълт пуловер DJRC1
Мъжки жълт пуловер DJRC18
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки жълт пуловер DJRC1

2209260014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки жълт пуловер DJRC1, тънък по врата с овална деликатна яка. Възможност да се носи върху памучна риза или потник, като запазва топлината на тялото през пролетно есенния сезон. Изработен е от фина качествена материя от вълна, кашмир, вискоза и акрил в равно процентно отношение. 

Ефирен модел от последната ни модна колекция без излишни елементи по него. Този артикул е подходящ за подарък и може да бъде при вас на следващия ден.

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.