Мъжки зелен пуловер DJRC28
Мъжки зелен пуловер DJRC2
Мъжки зелен пуловер DJRC2
Мъжки зелен пуловер DJRC2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки зелен пуловер DJRC2

1909040170

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжки зелен пуловер DJRC2,  официален и ефирен с овално деколте. Без излишна декорация, предназначен за хората, които предпочитат по-изчистен имидж. Тъй като зеленият цвят е основен и често се използва, създава идеални условия за комбиниране както със светли, така и с тъмни якета и панталони.

Тях и още много други модни дрехи може да намерите в нашия сайт. Под този красив пуловер може да сложите мъжка риза в светлата цветова гама за да контрастира на зеления цвят. Така ще се създаде завършен вид на мъжкия силует, още повече, че има леки ластици на ръкавите и талията. Този модел е подходящ за носене през сезони есен или пролет.

 

Доставка с Еконт/Speedy с възможност за преглед и премерване преди заплащане. 

Може да бъде при Вас на следващия ден!

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.