Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки зелен пуловер DJRC42
Мъжки зелен пуловер DJRC72
Мъжки зелен пуловер DJRC52
Мъжки зелен пуловер DJR6C2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки зелен пуловер DJRC2

2209260053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки зелен пуловер DJRC2, официален и ефирен с овално деколте. Без излишна декорация, предназначена за хора, които предпочитат по-изчистен имидж. Тъй като зеленият цвят е основен и често се използва, създава идеални условия за комбиниране, както със светлин, така и с тъмни якета и панталони.

Моделът следва линията на тялото и е комфортен за ежедневно носене. Разполага с ластик на ръкавите за максимално удобство.

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.