Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Оранжев мъжки пуловер кашмир DJRC20
Оранжев мъжки пуловер кашмир DJRC203
Оранжев мъжки пуловер кашмир DJRC201
Оранжев мъжки пуловер кашмир DJRC202
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Оранжев мъжки пуловер кашмир DJRC20

2209260030

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Оранжев мъжки пуловер кашмир DJRC20, изключително модерна дреха за вашето ежедневие. Предлага се в изчистен и свеж цветови вариант, за мъжете, които държат на своята външна визия. Материята е много мека и приятна на допир, наистина ще ви създаде уют и топлина. Кройката се води по чертите на тялото, като го запълва изцяло, без да ограничава движенията му.  Деколтето е овално, с приятен ластичен елемент. По същият начин е подходено и при ръкавите, както и в долната част на пуловера. Постига се т.нар. фиксиране на дрехата към тялото на носещия. Много качествена и прецизна изработка.


1.Състав: 30% вълна, 20% вискоза, 30% кашмир  и 20% акрил
2.Цвят – оранжев
3.Дизайн изчистен
4.Детайли – овално деколте
5.Кройка - свободна
6.Дължина ръкав – дълъг


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.