Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Пуловер бордо с тъмносиньо CR23172
Пуловер бордо с тъмносиньо CR2317
Пуловер бордо с тъмносиньо CR23171
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Пуловер бордо с тъмносиньо CR2317

2208310303

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Пуловер бордо с тъмносиньо CR2317, перфектен дизайн със зимни мотиви. Мека памучна материя, от вълна и акрил, с леко разтеглив оттенък. Кройка право по тялото издължена под кръста със завършващ, широк ластичен маншет.

Подобен елемент присъства в края на ръкавите. Целта е да се фиксира по правилния начин пуловера към тялото на носещия, без да ограничава неговите движения. В заключение може да ви уверим в първокласното качество на изработката. 

Състав: 70% вълна и 30% акрил 

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.