Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Сив мъжки пуловер мека материя DJRC10
Сив мъжки пуловер мека материя DJRC106
Сив мъжки пуловер мека материя DJRC107
Сив мъжки пуловер мека материя DJRC108
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сив мъжки пуловер мека материя DJRC10

2109300030

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Сив мъжки пуловер мека материя DJRC10, за ежедневна употреба, както на работа в офиса, така и в домашна атмосфера. Удобен и приятен за обличане , изработен от четири компонентна материя (вълна, кашмир, вискоза и акрил). Избран е точният нюанс на сивия цвят, който контрастира на всякакво облекло. Обърнете внимание на овалното деколте, което обвива деликатно вашия врат, благодарение на ластичния елемент.

Подобен вариант има при ръкавите, което прави дрехата да изглежда добре позиционирана за тялото на мъжа. По този начин се създава усещане за завършеност на така представеният от нас модел. В заключение може да се добави, че дрехата наистина топли и ще стои перфектно на всяка фигура. 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.