Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Сив мъжки пуловер със сини елементи YK5
Сив мъжки пуловер със сини елементи YK53
Сив мъжки пуловер със сини елементи YK51
Сив мъжки пуловер със сини елементи YK52
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сив мъжки пуловер със сини елементи YK5


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Сив мъжки пуловер със сини елементи YK5, много приятна изненада за всички, които обичат такъв тип дрехи. Дизайнът е комбинация от геометрични елементи и успоредни ленти в цветна вариация. Истинско произведение на абстрактното изкуството в разширен вариант. Моделът представлява тънко плетиво дълъг ръкав и много изящна материя от вълна и аксрил. Кройката е приятно вталена, обвиваща с елегантност чертите на мъжкия силует. Дори и да нямате фитнес излъчване, това няма да е проблем, защото преждата има разтеглив характер.

В долната част се забелязват ластични маншети, включително при китките на ръкавите в светъл цвят. За сметка на това деколтето е овално, ластично в светлосинята цветова гама. Обхваща нежно шията, без да дразни по никакъв начин кожата. Много стилна и качествена изработка, която ще можете да носите както в ежедневието, така и на всички предстоящи зимни празници. Дрехата наистина ще стопли не само тялото ви, но и душата на околните.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.