Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлосин коледен пуловер GI9
Светлосин коледен пуловер GI94
Светлосин коледен пуловер GI92
Светлосин коледен пуловер GI93
Светлосин коледен пуловер GI91
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосин коледен пуловер GI503

2111050230

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосин коледен пуловер GI503, красиво плетиво с дълъг ръкав за предстоящите зимни празници. Предложението ни привлича с много доброто аранжиране на всички детайли в украсата. Съчетанието между водещите светли цветове и изобразените коледни фигури буди изтинско възхищение, особено появата на преден план на елените. Материята е много мека и приятна при допир от вълна и вискоза в отношение 70/30.

Тя ще държи тялото ви в подходящата за вас температура, без да го изпотява. От гледна точка на кройката може да напишем, че е по тялото на мъжа с характерното овално деколте и еластични маншети в краищата на ръкавите. Същият елемент присъства в долната част на блузата, което я фиксира без да пречи на движенията. Качествената изработка е гаранция за носене не само този зимен сезон.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.