Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Светлосив коледен пуловер 483
Светлосив коледен пуловер GI10
Светлосив коледен пуловер GI103
Светлосив коледен пуловер GI101
Светлосив коледен пуловер GI104
Светлосив коледен пуловер GI102
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосив коледен пуловер 483

2111050236

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосив коледен пуловер GI10, предизвикателен модел както за тържество, така и за делник. Може да се каже, че декорацията е празнична, с характерните украси на снежинки и елени. Цветовете са добре подбрани, зимни, които лесно се комбинират с оснаналите дрехи. Започвайки с леко вталения ханш, който добре оформя тялото на мъжа и по-конкретно неговите изящни форми, ако има такива и завършим с ластичният елемент в долната част на блузата.

Подобно решение се забелязва и при китките на ръкавите и овалното деколте. Материята е съставена от вълна и вискоза в процентно отношение. Наистина топли, сигурна преграда срещу студ и вятър. Изработката е супер качествена, вдъхновена от водещи световни брандове.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.