Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлосив коледен пуловер 483
Светлосив коледен пуловер GI10
Светлосив коледен пуловер GI103
Светлосив коледен пуловер GI101
Светлосив коледен пуловер GI104
Светлосив коледен пуловер GI102
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосив коледен пуловер 483

2111050236

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосив коледен пуловер GI10, предизвикателен модел както за тържество, така и за делник. Може да се каже, че декорацията е празнична, с характерните украси на снежинки и елени. Цветовете са добре подбрани, зимни, които лесно се комбинират с оснаналите дрехи. Започвайки с леко вталения ханш, който добре оформя тялото на мъжа и по-конкретно неговите изящни форми, ако има такива и завършим с ластичният елемент в долната част на блузата.

Подобно решение се забелязва и при китките на ръкавите и овалното деколте. Материята е съставена от вълна и вискоза в процентно отношение. Наистина топли, сигурна преграда срещу студ и вятър. Изработката е супер качествена, вдъхновена от водещи световни брандове.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.