Начало Продукти Количка 0 Профил

Тъмночервен мъжки пуловер кашмир DJRC11
Тъмночервен мъжки пуловер кашмир DJRC111
Тъмночервен мъжки пуловер кашмир DJRC112
Тъмночервен мъжки пуловер кашмир DJRC113
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмночервен мъжки пуловер кашмир DJRC11

2109300050

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмночервен мъжки пуловер кашмир DJRC11, модел покриващ колана на панталона, за една стройна визия. На пръв поглед прави силно впечатление свежият цвят, който не е характерен за есенно зимна дреха. Какво по-добро от това да сте различни на работа или във вашето ежедневие. Кройката е видимо леко вталена, следваща линиите на тялото, особено ако то е атлетично.

Дори и да не е, тъй като материята е разтеглива (съставена от кашмир, вискоза и вълна), ще се чувствате комфортно в нея. Дизайнът е изчистен, с отчетливите акценти за модела (овално деколте, ластични ръкави), лесно се облича и съблича, без да се нарушава целостта, дори при многократно изпиране. Пуловерът е много качествен, което е сигурна гаранция, че ще го носите не само този сезон.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.