Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносин вълнен пуловер с елементи CR782
Тъмносин вълнен пуловер с елементи CR78
Тъмносин вълнен пуловер с елементи CR781
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин вълнен пуловер с елементи CR78

2208310075

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносин вълнен пуловер с елементи CR78, прекрасно решение за вашето ежедневие, особено ако времето навън е влажно и студено. Дизайнът е много специфичен, наподобяващ големи, вградени кръпки в есенната  цветова гама.

Материята е леко разтеглива, даваща възможност на тялото да се чувства комфортно. Кройката е права, с дължина под таза, завършваща с широк ластичен маншет. Деколтето е с овална форма, завършващо с плетен кант. Изработката е супер качествена, сигурна гаранция, че ще носите пуловера не само този сезон.

Състав: 48% вълна и 52% акрил 

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.