Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вълнен мъжки пуловер бяло с бордо CR782
Вълнен мъжки пуловер бяло с бордо CR78
Вълнен мъжки пуловер бяло с бордо CR781
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен мъжки пуловер бяло с бордо CR78

2208310291

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вълнен мъжки пуловер бяло с бордо CR78, прекрасно изглеждаща дреха за зимата. Добре подреден дизайн, от гледна точка на разположението на украсата. Десенът е на едва забележими релефни ромбоиди, създаващ  усещането за мекота и уют.

Кройката е леко вталена и идеално обгръща мъжкото тяло, независимо от неговите очертания и форми. За доброто фиксиране на блузата са предназначени ластичните маншети в края на ръкавите и при таза. Много детайлна изработка, заслужаваща да се оцени по достойнство. 

Състав: 70% вълна и 30% акрил

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.