Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вълнен мъжки пуловер сиво с кафяво YK1
Вълнен мъжки пуловер сиво с кафяво YK13
Вълнен мъжки пуловер сиво с кафяво YK11
Вълнен мъжки пуловер сиво с кафяво YK14
Вълнен мъжки пуловер сиво с кафяво YK12
Вълнен мъжки пуловер сиво с кафяво YK15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен мъжки пуловер сиво с кафяво YK1


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вълнен мъжки пуловер сиво с кафяво YK1, за една добре изразена мъжка визия. Много красив дизайн, труден за описване с няколко думи. Започване отдолу нагоре, с ластичните, бели  елементи в края на ръкавите и кръста, които фиксират блузата за тялото, без да ограничават неговите движения. Следват сиво-кафявите ленти, даващи началото на десена. В областта на ханша имаме напречни, релефни линии, целта на които е да обхванат корема, дори ако той не е идеален.

Имаме правилна подредба на геометрични линии в различни цветови оттенъци и завършваме нашата разходка с овалното, ластично  деколте . Материята е много мека и приятна при допир с кожата, изградена от вълна и акрил. Много добър и качествен продукт от последната ни колекция за този сезон, който може да носите на всеки празник или в ежедневието.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 48% вълна, 52% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.