Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB4
Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB43
Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB41
Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB44
Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB4


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB4, автентичен модел за вашето ежедневие или празник. Смело може да напишем, че е доста практичен, защото от една страна не затруднява движенията на мъжа, а от друга топли изключително много без да изпотява кожата. Тъй като материята е комбинация от вълна и акрил, може да се очаква ластичен елемент, който добре уполътнява всички части на мъжкото телосложение. Дизайнът също е на ниво.

Представлява добре структурирани елементи в горната част на пуловера, включващи коледно настроение със своите геометрични линии. Долната област е представена в тъмни нюанси, ластични маншети при таза и в края на ръкавите. Те допълнително позиционират дрехата към мъжкото тяло, без да го притесняват откъм движения. Много добра и качествена изработка, която дълго време ще ви радва през студените дни в годината.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.