Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB4
Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB41
Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB42
Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB43
Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB44
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB4


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вълнен мъжки пуловер тъмносин CB4, автентичен модел за вашето ежедневие или празник. Смело може да напишем, че е доста практичен, защото от една страна не затруднява движенията на мъжа, а от друга топли изключително много без да изпотява кожата. Тъй като материята е комбинация от вълна и акрил, може да се очаква ластичен елемент, който добре уполътнява всички части на мъжкото телосложение. Дизайнът също е на ниво.

Представлява добре структурирани елементи в горната част на пуловера, включващи коледно настроение със своите геометрични линии. Долната област е представена в тъмни нюанси, ластични маншети при таза и в края на ръкавите. Те допълнително позиционират дрехата към мъжкото тяло, без да го притесняват откъм движения. Много добра и качествена изработка, която дълго време ще ви радва през студените дни в годината.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.