Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вълнен мъжки пуловер на триъгълни форми CR23172
Вълнен мъжки пуловер на триъгълни форми CR2317
Вълнен мъжки пуловер на триъгълни форми CR23171
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен мъжки пуловер на триъгълни форми CR2317

220831007a

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вълнен мъжки пуловер на триъгълни форми CR2317, стилен и удобен, така необходим за  студените дни в годината. Мека и приятна при допир материя, комбинация от вълна и акрил. През последните няколко години тя се наложи успешно в изработката на зимни, плетени дрехи.

Впечатляващ дизайн с подредени по височина сплескани ромбоиди. Основното предимство е, че пуловерът е много надежден срещу студа и може да се носи под връхна дреха. Завършващата визия на модела са заобленото деколте с плетен кант и ластичните краища на ръкавите и кръста. Качествена изработка, за дълготрайна, ежедневна употреба. 

Състав:  48% вълна и 52% акрил
Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.