Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Вълнен пуловер бяло и синьо YK11
Вълнен пуловер бяло и синьо YK1
Вълнен пуловер бяло и синьо YK12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен пуловер бяло и синьо YK1

2208310078

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вълнен пуловер бяло и синьо YK1, атрактивен дизайн, пренесен в цветни геометрични фигури. Деколтето е овално, с плетена разтеглива лента обвиваща деликатно врата. Кройката е издължена и покрива изцяло таза благодарение на широкия, ластичен маншет.

Материята е плътна и мека, което е напълно достатъчно да запази температурата на тялото ви постоянна. Дрехата е предназначена за ежедневна употреба и може да се слага под яке или палто. Удобна е за носене, не ограничава движенията на тялото.

Състав: 48% вълна и 52% акрил

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.