Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вълнен пуловер бяло и зелено CR782
Вълнен пуловер бяло и зелено CR78
Вълнен пуловер бяло и зелено CR781
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен пуловер бяло и зелено CR78

2208310315

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вълнен пуловер бяло и зелено CR78, със свободна кройка, завършваща с ластик на кръста. Модерен дизайн с разчупени линии в областта на гърдите, придаващи така желаната мъжественост. Много приятна при допир материя, комбинация от вълна и акрил с разтеглив елемент в нея.

Прави впечатление овалната яка с плетен кант и под нея характерна украса. Пуловерът е подходящ за студеното и влажно време на годината под яке или палто. Прецизна изработка, която ви гарантира дълготрайна употреба.

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.