Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжки вишнев пуловер кашмир DJRC11
Мъжки вишнев пуловер кашмир DJRC11
Мъжки вишнев пуловер кашмир DJRC11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки вишнев пуловер кашмир DJRC11


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки вишнев пуловер кашмир DJRC11, красив модел без никакви допълнителни орнаменти. Предпочитана дреха от мъжете на всяка възраст. Искаме да насочим вашето внимание върху самата материя и по-специално върху един от елементите, а именно мерино вълната. Мерино вълната в комбинация с кашмир и вискоза постига превъзходни свойства.

От една страна пуловерът ще ви топли и ако евентуално се изпотите, материята има способността да абсорбира до 30% от своето тегло. От друга страна е много гладка и мека, бързо съхне и не изисква особени грижи при пране. Като цяло дрехата е с изчистен дизайн, овално деколте и в края на ръкавите има ластична лента. Подходяща е за носене както когато сте на работа, така и при излети в планината.

 

Състав: 30% мерино вълна, 30% кашмир, 20% вискоза, 20% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.