Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмнозелен пуловер кашмир DJRC6
Тъмнозелен пуловер кашмир DJRC64
Тъмнозелен пуловер кашмир DJRC62
Тъмнозелен пуловер кашмир DJRC63
Зелен пуловер кашмир DJRC6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмнозелен пуловер кашмир DJRC6

2109030038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмнозелен пуловер кашмир DJRC6, приятна за носене дреха с овално деколте. Може да се носи върху потник или риза, без да притеснява кожата ви, защото плетката е ситна, гладка и фина. Съставена е от най-добрата комбинация материи в това число мерино вълна и вискоза. Дори и да се изпотите тялото ви ще запази топлината си. Друга особеност , която може би не знаете, че мерино вълната предпазва тялото ви от ултравиолетовите лъчи на слънцето.

С други думи, ако носите пуловера като връхна дреха, това ще ви е от огромна полза. Дизайнът на конкретно този модел е изчистен, без излишни декорации. Има само ластична лента на ръкавите и в долната част на дрехата. Зеленият цвят е много свеж и приятен за окото.

 

Състав: 30% мерино вълна, 30% кашмир, 20% вискоза, 20% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.