Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимен мъжки пуловер бяло с кафяво CB6
Зимен мъжки пуловер бяло с кафяво CB64
Зимен мъжки пуловер бяло с кафяво CB62
Зимен мъжки пуловер бяло с кафяво CB65
Зимен мъжки пуловер бяло с кафяво CB63
Зимен мъжки пуловер бяло с кафяво CB61
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимен мъжки пуловер бяло с кафяво CB6


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зимен мъжки пуловер бяло с кафяво CB6, красива дреха за студените дни в годината. Може да я носите, както във вашето ежедневие, така и ако се намирате сред природата. Дизайнът е добре измислен, като долната част е от фоновият цвят, а в горната се намират декоративните, геометрични елементи. Друг важен момент, на който искаме да обърнем вниманието е гърба, който представлява огледален образ на лицето.

Материята е приятна на допир, съставена от фина прежда вълна с акрил. Със сигурност ще поддържа телесната температура на тялото ви, сигурна преграда срещу студ и вятър. Това се постига с ластичните ленти отдолу на блузата и в края на ръкавите. Те успяват да я фиксират към торса, без да го ограничават откъм движение. Качествена изработка за дълготрайна употреба.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.