Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимен пуловер вълна CR781
Зимен пуловер вълна CR78
Зимен пуловер вълна CR782
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимен пуловер вълна CR78

2208310297

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зимен пуловер вълна CR78, актуален модел за сезони есен и зима, за една раздвижена мъжка визия. Ефектният дизайн на дрехата е напълно подходящ, както за вашето ежедневие, така и за неформални събития.

Декорацията е ненатрапчива (семпла), с добре изразени повтарящи се апликации в зоната на гърдите. Този мотив се предава и на ръкавите. Те от своя страна завършват с ластичен маншет, който успява да прибере блузата до таза. Много качествена изработка, достойна да заеме своята част в гардероба ви.

Състав: 70% вълна и 30% акрил 

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.