Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяло зимно мъжко яке TG29807
Бяло зимно мъжко яке TG28980
Бяло зимно мъжко яке TG29800
Бяло зимно мъжко яке TG29808
Бяло зимно мъжко яке TG29980
Бяло зимно мъжко яке TG29809
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяло зимно мъжко яке TG2980

2209170053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяло зимно мъжко яке TG2980,  уникален модел с изящен дизайн в луксозно изпълнение. Най-актуалният цвят за зимата, който винаги се забелязва. Закопчаването е двойно по цялата дължина с копчета и цип. Качулката е с пух по края и може да се маха. Тогава  якето остава с висока яка следваща линията на закопчаването. Отдолу и при ръкавите присъства черен ластичен елемент, който фиксира дрехата за тялото, без да ограничава неговите движения. Супер атрактивен модел, който може да носите през променливито време на годината. Внимавайте само за изцапвания, които лесно се махат, защото материята е полиестерна.

1. Състав: 100% екологичен полиестер
2. Цвят бял
3. Хастар – вискоза
4. Кройка права по тялото
5. Закопчаване с цип и копчета
6. Детайли – пухкава качулка
7. Странични вертикални джобове и висока яка


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е XL.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.