Начало Продукти Количка Профил

Черно мъжко яке къса яка FN1009
Черно мъжко яке къса яка FN10091
Черно мъжко яке къса яка FN10096
Черно мъжко яке къса яка FN10094
Черно мъжко яке къса яка FN10092
Черно мъжко яке къса яка FN10095
Черно мъжко яке къса яка FN10093
Черно мъжко яке къса яка FN1009
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черно мъжко яке къса яка FN1009

2303020146

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черно мъжко яке къса яка FN1009, за всички почитатели на спортната визия. Кройката е много раздвижена, акцентираща релефа на дрехата, който е постигнат посредством многото шевове. Това е най-добре представено при ръкавите и раменете. Закопчаването е по цялата дължина с помощта на черен цип. Той е добре акцентиран, заради страничните шевове, които образуват широки кантове.

По подобен начин са представени горните декоративни джобове, които раздвижват спортната визия на тази връхна дреха. Ръкавите се прибират с тик-так копче, което е голямо предимство, защото може да се подгъват. Подплатата е от полиестер, гладка и приятна при допир. Якето е ветро и водоустойчиво и може да се носи както в градски условия през пролетта и лятото , така и сред природата.

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е XL.

Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •