Черно мъжко яке KN1
Черно мъжко яке KN1
Черно мъжко яке KN1
Черно мъжко яке KN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черно мъжко яке KN1

1903250038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черно мъжко яке KN1, предпочитана дреха от феновете на класическото излъчване. Често използван цвят и материя за зимата. Цялостният дизайн е повлиян от последните модни тенденции, а именно оребрена повърхност с външни шевове, симетрични горни и долни джобове. Закопчаването е по цялата дължина, като в горната си част завършва с висока яка.

Под него може да носите само официална риза, защото якето ще ви пази от най-суровите зимни условия. Заложете на това наше предложение и го добавете към любимите си връхни дрехи, за да изглеждате перфектно във всеки един момент от вашето ежедневие или празник.

 

 

Манекенът на снимката е висок 180 и тежи 83 кг, подходящият размер за него е М.

 

 

Състав: 100% полиестер и хастар 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.