Черно зимно мъжко яке GE3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черно зимно мъжко яке GE3

1909180022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черно зимно мъжко яке GE3, чудесен завършек за постигане на мъжествена и спортна визия. Стандартна кройка за такъв вид дрехи, с ясно изразени надлъжни шевове по цялата ширина. Материята е изцяло от полиестер, плътна и не дава възможност за проникване на влага в тялото.

Освен това разполага с висока яка и качулка, която лесно се маха благодарение на прикрит в плата цип. В долната част има два напречни джоба, които едва се забелязват. Ако обичате да се обличате леко, под якето може да сложите официална риза с подходящ за вас цвят и да участвате в някое светско събитие. Всичко това и още много дрехи и аксесоари може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте.

 

 

Манекенът на снимката е висок 180 и тежи 83 кг, подходящият размер за него е L.

 

Състав: 100% полиестер и хастар 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.