Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черно зимно мъжко яке TG2980
Черно зимно мъжко яке TG29580
Черно зимно мъжко яке TG29080
Черно зимно мъжко яке TG29880
Черно зимно мъжко яке TG29860
Черно зимно мъжко яке TG29980
Черно зимно мъжко яке TG29780
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черно зимно мъжко яке TG2980

2209170057

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Черно зимно мъжко яке TG2980, уникална изработка излъчваща индивидуалност от носещия.  Добре подреден дизайн, приятен за окото. Забелязват се двата долни джобове, затворени с цип, високата яка следваща линията на закопчаване и широката качулка, в краищата на която има пух. Кройката е права по тялото с няколко раздалечини шевове, чиято основна задача е да държат леката подплата. Цветът е актуален за студеното и влажно време, през което якето ще се носи на практика. Именно по тази причина има налични ластични елементи в долната част на дрехата и при ръкавите.


1. Състав: 100% екологичен полиестер
2. Цвят черен
3. Хастар – вискоза
4. Кройка права по тялото
5. Закопчаване с цип и копчета
6. Детайли – пухкава качулка
7. Странични вертикални джобове и висока яка


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е XL.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.