Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Червено преходно мъжко яке PU8316
Червено преходно мъжко яке PU8346
Червено преходно мъжко яке PU8326
Червено преходно мъжко яке PU8365
Червено преходно мъжко яке PU8336
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червено преходно мъжко яке PU836

2209170029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Червено преходно мъжко яке PU836, модерна визия за студеното есенно-зимно време. Леко и удобно за носене с ефектни хоризонтални шевове по цялата повърхност на дрехата. Създава се релефен ефект и освен това по този начин се придържа здраво подплатата. Друг интересен момент са ластичните ленти на ръкавите, които спират вятъра и същевременно позиционират якето към тялото. Закопчаването е с цип, има също така два вертикални джобове и подвижна качулка. Много качествена изработка, която ви гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба.


1. Състав: 100% полиестер
2. Цвят бордо
3. Хастар вискоза
4. Кройка права по тялото
5. Закопчаване с цип
6. Детайли – декоративни шевове
7. Странични вертикални джобове
8. Стил - ежедневен


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е XL.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.