Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червено преходно мъжко яке PU8316
Червено преходно мъжко яке PU8346
Червено преходно мъжко яке PU8326
Червено преходно мъжко яке PU8365
Червено преходно мъжко яке PU8336
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червено преходно мъжко яке PU836

2209170029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Червено преходно мъжко яке PU836, модерна визия за студеното есенно-зимно време. Леко и удобно за носене с ефектни хоризонтални шевове по цялата повърхност на дрехата. Създава се релефен ефект и освен това по този начин се придържа здраво подплатата. Друг интересен момент са ластичните ленти на ръкавите, които спират вятъра и същевременно позиционират якето към тялото. Закопчаването е с цип, има също така два вертикални джобове и подвижна качулка. Много качествена изработка, която ви гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба.


1. Състав: 100% полиестер
2. Цвят бордо
3. Хастар вискоза
4. Кройка права по тялото
5. Закопчаване с цип
6. Детайли – декоративни шевове
7. Странични вертикални джобове
8. Стил - ежедневен


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е XL.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.