Червено зимно мъжко яке XG2
Червено зимно мъжко яке XG2
Червено зимно мъжко яке XG2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червено зимно мъжко яке XG2

1909180045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Червено зимно мъжко яке XG2, ефектен завършек на вашата стройна визия. Добра алтернатива през студените зимни дни, за да се чувствате комфортно и във форма. Самата материя е комбинация от памук и полиестер, което се явява водонепропусклив еквивалент на шушлека. Закопчаването е със здрав цип по цялата дължина, който ще спира вятъра и дъжда без никакви проблеми. 

Под якето може смело да носите само мъжка риза, защото е дебело и създава усещане за свобода на движенията. Моделът е снабден с висока яка и качулка, която може да се сваля ако желаете. Дизайнът в долната си част завършва с ластичен елемент и два красиви напречни джобове, скрити с капачета.

 

Манекенът на снимката е висок 180 и тежи 83 кг, подходящият размер за него е М.

 

Състав: 65% полиестер, 35% памук и хастар 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.