Червено зимно мъжко яке XG2
Червено зимно мъжко яке XG2
Червено зимно мъжко яке XG2
Червено зимно мъжко яке XG2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червено зимно мъжко яке XG2

1909180045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноЧервено зимно мъжко яке XG2, ефектен завършек на вашата стройна визия. Добра алтернатива през студените зимни дни, за да се чувствате комфортно и във форма. Самата материя е комбинация от памук и полиестер, което се явява водонепропусклив еквивалент на шушлека. Закопчаването е със здрав цип по цялата дължина, който ще спира вятъра и дъжда без никакви проблеми. 

Под якето може смело да носите само мъжка риза, защото е дебело и създава усещане за свобода на движенията. Моделът е снабден с висока яка и качулка, която може да се сваля ако желаете. Дизайнът в долната си част завършва с ластичен елемент и два красиви напречни джобове, скрити с капачета.

 

Манекенът на снимката е висок 180 и тежи 83 кг, подходящият размер за него е М.

 

Състав: 65% полиестер, 35% памук и хастар 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.