Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Изчистено мъжко яке черно RO19396
Изчистено мъжко яке черно RO193961
Изчистено мъжко яке черно RO193962
Изчистено мъжко яке черно RO193963
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Изчистено мъжко яке черно RO19396

2209090067

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Изчистено мъжко яке черно RO19396, леко и комфортно за носене, изработено от плътна материя, спираща студ и вятър. Кройката е издължена, покриваща изцяло таза. Подходящо е за есента и по-топлите зимни дни в годината. Дрехата е изключително функционална и разполага с два горни джоба на нивото на гърдите и два долни затворени с цип. Закопчаването е по цялата дължина и завършва с висока яка, покриваща изцяло врата.


1. Състав: 100% полиестер
2. Цвят черен
3. Кройка обемна
4. Закопчаване с цип
5. Детайли – широки напречни шевове
6. Спортно елегантен дизайн
7. Странични джобове с цип


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е 50.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.