Жълто зимно яке с черен кант GE98138
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълто зимно яке с черен кант GE98138

2010150012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Жълто зимно яке с черен кант GE98138, за почитетаелите на спортният аутфит. Кройката е скъсена и дава възможност на тялото да се движи свободно без ограничения. Полиестерната материя пази от вятър и студ, трудно се мокри и бързо съхне. Идеална е за есенно зимния сезон. Дизайнът е изчистен и включва само най-важните елементи във всяка една връхна дреха. Двата джоба в долната част на якето са дълбоки и дават възможност да си скриете ръцете, ако сте без ръкавици.

За по-добрата херметизация на тялото ви има пригодена връв, с която да пристягате кръста си за да не влиза вятър. Закопчаването е с черен цип по цялата дълнина, който завършва в горната си част с висока яка. Над нея стои голяма качулка, която ще предпази главата ви от лошите атмосферни условия. Ръкавите завършват с ластичен елемент, които не дават шанс на студа да влезе през тях. Якето е подходящо за всички възрасти.

Състав на продукта: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.