Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Керемидено мъжко яке кожено JBS11470
Керемидено мъжко яке кожено JBS114710
Керемидено мъжко яке кожено JBS114711
Керемидено мъжко яке кожено JBS114712
Керемидено мъжко яке кожено JBS114713
Керемидено мъжко яке кожено JBS1147
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Керемидено мъжко яке кожено JBS1147

2102270039

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Керемидено мъжко яке кожено JBS1147, от гладка еко кожа. Цветът е уникален за такъв тип дреха и се забелязва отдалече. Кройката е изчистена, като тук акцента пада върху долните странични джобове, които се затварят с цип. Постигната е много добра симбиоза между черните елементи в дизайна и основния цвят на якето. Един от тях е ластичната лента в долната част, която фиксира якето към таза.

Подобна лента има и при ръкавите, която не дава възможност да влиза вятър. Яката е къса, ластична, каквато има по принцип на някои модели бейзболни якета. Хастарът е от полиестер, гладък и приятен при допир с вграден вътрешен джоб от лявата страна. Дрехата е спортно елегантна за градски условия и може да се носи през всички сезони без зимата.

Манекенът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е L. Моделът яке е с леко вталена кройка.

Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.