Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Кожено мъжко яке ластична основа JBZ11470
Кожено мъжко яке ластична основа JBZ11475
Кожено мъжко яке ластична основа JBZ11476
Кожено мъжко яке ластична основа JBZ1147
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кожено мъжко яке ластична основа JBZ1147

2102270035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кожено мъжко яке ластична основа JBZ1147, много удобна и практична дреха за сезони пролет/есен. Може да ви послужи дори в прохладните дни през лятото. Основните акценти тук са комбинацията между кафявия цвят и черните ластични елементи, намиращи се в краищата на тази връхна дреха. От една страна те фиксират якето по тялото ви, а от друга имат естетическа стойност, която се надяваме да оцените по достойнство.

В долната част има два странични джоба затворени с черни, метални ципове. Закопчаването е направено по същия начин и завършва при врата с черна къса яка. Кройката е права водеща се по тялото на силуета, без да го ограничава в движенията. Изработката е качествена изцяло от еко кожа. Хастара е изработен от гладък полиестерен плат с вътрешен джоб.

 

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е L.

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.