Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Кожено яке бордо мъжко JBZ1147
Кожено яке бордо мъжко JBZ11471
Кожено яке бордо мъжко JBZ11472
Кожено яке бордо мъжко JBZ11473
Кожено яке бордо мъжко JBZ1147
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кожено яке бордо мъжко JBZ1147

2102270043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кожено яке бордо мъжко JBZ1147, стилна визия за ежедневна употреба през топлите дни в годината. Материята е много качествена и мека от 100% еко кожа. Дизайнът е добре подбран, без нищо излишно. Основната концепция тук, са черните ластични елементи, които се намират в долната част на дрехата, ръкавите и яката.

В допълнение може да добавим черните ципове, както на двата долни джоба, така и на закопчаването. Кройката е взаимствана от тази на бейзболните якета, с подчертаваща лента от раменете към врата. Тя има както декоративна, така и подсилваща роля на тази спортна, връхна дреха. Освен качествената изработка якето е много удобно за носене, което ви дава свобода в движенията, дори когато е закопчано. 

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е L.

Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.