Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зелена мъжка грейка FX6
Зелена мъжка грейка FX61
Зелена мъжка грейка FX62
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко яке без ръкави тъмнозелено FX6

2203300142

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко яке без ръкави тъмнозелено FX6, комфортна дреха, подходяща за носене през сезоните: есен, зима и пролет. Кройката е съобразена с функционалността на модела, като в областта на раменете има вграден ластичен елемент. Друго основно предимство е напречно разположените шевове, които придържат подплатата. Така изградено, якето е по-устойчиво на вятър и няма да пропуска дъжда през нея.

Дизайнът е приятен за окото, като се набляга на общото спортно излъчване. Това е постигнато с високата яка, която се затваря от ципа при необходимост. Не е забравено и за двата долни джоба, в които може да сложите ценни за вас предмети или просто да си скриете откритите части на ръцете. Лека и удобна за носене, дрехата ще защити тялото ви от промените във времето, без да ограничи движенията му.

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.