Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка грейка големи размери тъмносиня DS152
Тъмносиньо яке без ръкави големи размери DS152
Тъмносиньо яке без ръкави големи размери DS152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиньо яке без ръкави големи размери DS152


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиньо яке без ръкави големи размери DS152, практично и удобно за носене през целия ден. Идеално би подхождало с дънки или панталон, за да подчертае вашата спортна визия. Изработката е много качествена от полиестерна материя, която не пропуска дъжд и вятър. Това се постига с леката вата, която е вградена в якето и е позиционирана с близко разположени напречни шевове.

От една страна те заздравяват дрехата, а от друга подсилват нейната функционалност. Друго предимство е, че при пране, тази вата няма да се повреди, особено ако използвате автоматична пералня с центрофуга. Дизайнът на този модел е приятен за окото, с два долни, странични джобове и високо вдигната яка. Именно тя ще пази врата ви при необходимост. Закопчаването е с цип по цялата дължина, много надежден и сигурен за използване.

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.