Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко кожено яке светлосиньо MC1727
Мъжко кожено яке светлосиньо MC17271
Мъжко кожено яке светлосиньо MC17272
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко кожено яке светлосиньо MC1727

2203300083

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко кожено яке светлосиньо MC1727, ефектен модел за господата, които искат да имат спортно излъчване. Подходящо за носене през сезони пролет и есен, както и през останалите дни в годината, когато времето го позволява. Кройката е скъсена, с подчертаване на раменете и издължени ръкави завършващи с маншет.  Закопчаването е по цялата дължина и завършва в горния край с повдигната, спортна яка. В долната част имаме два странични джоба, затворени с цип.

Изработката е много качествена от 100% мека, еко кожа, повърхността на която е покрита със силиконов слой. Той не дава възможност на тя да се повреди (изтъркване или начупване). Моделът е лек и приятен за носене, лесно се позиционира по тялото на мъжа без да му пречи в движенията. Връхната дреха е изключително функционална и на практика може да се използва ежедневно в градски условия.

Състав: 100% еко кожа

Хастар: вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.