Мъжко кожено яке CC1
Мъжко кожено яке CC1
Мъжко кожено яке CC1
Мъжко кожено яке CC1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко кожено яке CC1

1909150003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжко кожено яке CC1, класически черен цвят за сезон пролет-есен. Всеки уважаващ себе си мъж трябва да има поне едно такова яке в гардероба си. Ако успеете да го съчетаете с подходящия цвят мъжка риза, ще създадете една невероятна, модерна визия. Точно този модел няма излишни декорации, следователно може да се насладите на гладката повърхност и съвършените шевове.

От друга страна кройката е стандартна, с два горни надлъжни джоба и долни два напречни такива. Всички те се затварят с ципове, които се открояват на черния фон. Яката представлява тънка лента, която се закопчава с голямо тик-так копче.

 

 

Манекенът на снимката е висок 180 и тежи 83 кг, подходящият размер за него е L.

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.