Начало Продукти Количка Профил

Мъжко яке с атрактивни елементи FN1009
Мъжко яке с атрактивни елементи FN10092
Мъжко яке с атрактивни елементи FN10093
Мъжко яке с атрактивни елементи FN10091
Мъжко яке с атрактивни елементи FN1009
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко яке с атрактивни елементи FN1009

2103020151

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжко яке с атрактивни елементи FN1009, удобна спортна дреха за сезони пролет-есен и през хладните летни нощи. Разчупен дизайн с много ефектни шевни елементи, които подчертават младежката визия на модела. Горните джобове са добре поставени над нивото на гърдите, подсилени с красива декорация. Същата линия на дизайна се наблюдава и при долните, макар те да са обърнати вертикално.

Ръкавите се стесняват леко в края, а прибирането им към китката е с тик-так копче. Друга интересна декорация има в областта на раменете. Там шевовете образуват широки успоредни ленти, които разчупват дизайна. Подплатата е полиестерна, гладка и приятна на допир. Основната материя, от която е изработено мъжкото яке е еко кожа, не се мачка и цапа.

 

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е XL.

Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •