Мъжко яке бомбър черно MO1
Мъжко яке бомбър черно MO11
Мъжко яке бомбър черно MO12
Мъжко яке бомбър черно MO1
Мъжко яке бомбър черно MO13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко яке бомбър черно MO1

2002270026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжко яке бомбър черно MO1, тънко, спортно за всекидневна употреба. Материята е изцяло от полиестер, леко еластична, с интересен десен. Удобно за носене през топлите дни в годината, без излишни акценти по него. Закопчаването е с цип по цялата дължина, а двата странични, долни джоба са по същия начин изработени. Яката, заедно с китките и талията имат черна ластична лента, която има за цел да позиционира якето по тялото на мъжа.

Хастарът е от плътен полиестер от същия черен цвят. Подобна дреха носят пилотите на самолетите, от където идва този моден дизайн. Ако носите якето разкопчано е добре да знаете, че ризите или тениските отдолу трябва да са в светли цветове. Повече за тях може да разберете ако разгледате нашия сайт, а подобни якета имаме още в син и кафяв цвят.

 

Състав: 100% полиестер

 

Хастар: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.