Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Мъжко яке със спортен акцент ZO690
Мъжко яке със спортен акцент ZO6901
Мъжко яке със спортен акцент ZO6902
Мъжко яке със спортен акцент ZO6903
Мъжко яке със спортен акцент ZO6904
Мъжко яке със спортен акцент ZO6905
Мъжко яке със спортен акцент ZO690
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко яке със спортен акцент ZO690

2103020214

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжко яке със спортен акцент ZO690, прекрасна и удобна дреха за ежедневно използване през топлите дни в годината. Много добре структуриран модел с изчистен дизайн и отличителен цвят горчица. Ръкавите са леко издължени и добре оформени, завършващи с метален цип, поставен в задната част. Има декоративна стойност, макар да освобождава стеснението в края.

Джобовете са без капечета, но защитени с цип. В горната част на якето има надлъжна лента, пришита над нивото на гърдите. Тя създава спортният стил на модела заедно с вдигнатата яка. Подплатата е от полиестер с мрежовидна структура. От вътрешната страна е разположен джоб за лични вещи или портмоне. Изработката е много качествена от еко кожа.

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е L.

Състав: 55% вискоза и 45% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.