Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Мъжко яке спортен дизайн MGV81
Мъжко яке спортен дизайн MGV811
Мъжко яке спортен дизайн MGV812
Мъжко яке спортен дизайн MGV813
Мъжко макси яке бежово MGV81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко макси яке бежово MGV81

2102270006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжко яке спортен дизайн MGV81, тънко от памук и полиестер за сезони пролет/есен. Заложете на такъв тип облекло, защото е много удобно и практично за носене. Стои прибрано по тялото ви, заради ластичните елементи в долната част и в края на ръкавите. Има два горни и два долни джобове, добре позиционирани, като първите имат по-скоро декоративна стойност, а вторите са по предназначение.

Обърнете внимание на укрепващите ги шевове, които се наблюдават и на закопчаващия цип. Следва се линията на дизайна дори при яката, която се носи вдигната. От врата, през рамото към ръцете има двойка успоредни тегели, които завършват спортната визия на този модел. Хастарът е от вискоза, гладък и приятен при обличане. Има вграден вътрешен джоб. Изработката на това мъжко, бежово яке е изключително качествена.

 

Състав: 70% памук и 30% полиестер

Хастар: 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.