Плътно мъжко яке горчица RO8698
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Плътно мъжко яке горчица RO8698

201015003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Плътно мъжко яке горчица RO8698, идеален вариант за студеното време. Този впечатляващ модел може да се носи както на разходка в парка, така и за ежедневна употреба в градски условия. Самата кройка е права и доста разчупена като дизайн. Закопчаването е двойно подсигурено (с цип и тик-так копчета). Яката е висока и мека, като покрива изцяло врата и не дава възможност на вятъра да проникне в тялото. Якето разполага с два скосени долни джобове, при това доста дълбоки за да съберат изцяло китките ви, ако случайно не сте си сложили ръкавици.

Горните два джоба са разположени на нивото на гърдите, затварят се с цип, който е покрит от декоративно капаче. В тях може да сложите лични вещи. Цялостната визия на този модел се завършва от качулката, сигурна гаранция за предпазване на главата ви от студ и вятър. Подплатата е мека и приятна при допир, ще осигури истинска топлина и уют на тялото ви.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.