Начало Продукти Количка Профил

Преходно мъжко яке спортен стил FN1009
Преходно мъжко яке спортен стил FN10094
Преходно мъжко яке спортен стил FN10092
Преходно мъжко яке спортен стил FN10093
Преходно мъжко яке спортен стил FN10091
Преходно мъжко яке спортен стил FN1009
Преходно мъжко яке спортен стил FN1009
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Преходно мъжко яке спортен стил FN1009

2103020161

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Преходно мъжко яке спортен стил FN1009, актуален модел за този сезон в цвят визон. Леко и приятно за носене, без да ограничава вашите движения при положение, че сте избрали правилния размер. Кройката е много вталена, като тук основно внимание се отделя на детайлите. Горните джобове по-скоро имат декоративна стойност, докато долните два са по предназначение. Всички те се затварят с черни, метални ципове. Обърнете внимание на шевовете около джобовете, които имат за цел да ги подчертаят в общата визия на якето.

Освен това имаме още успоредни тегели, които образуват ленти от лакътя към врата. Създават илюзия за релефност в тази област на тялото, като го правят да изглежда по-внушително. Закопчаването е по цялата дължина също подсилено с успоредни шевове, които подчертават спортния стил на тази връхна дреха. Изработката е с отлично качество изцяло от полиестерен плат.

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е XL.

Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •