Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Преходно мъжко яке зелено PU8355
Преходно мъжко яке зелено PU8359
Преходно мъжко яке зелено PU87357
Преходно мъжко яке зелено PU8356
Преходно мъжко яке зелено PU8358
Преходно мъжко яке зелено PU8357
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Преходно мъжко яке зелено PU835

2209170047

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Преходно мъжко яке зелено PU835, изключително свежа разцветка, съобразена с сезоните, за които е предназначена дрехата. Спортно-елегантна кройка, водеща се по тялото на мъжа, прикриваща леки недостатъци на тялото (ако има такива). Моделът притежава два предни джоба затворени с цип и закопчаване по цялата дъжжина с едър такъв от същият зелен цвят. Като допълнение якето има подвижна качулка, закрепена с цип. Изработката е много качествена, изцяло от полиестер, с характерните за конкретно този дизайн ситно разположени шевове.


1. Състав: 100% полиестер
2. Цвят зелен
3. Хастар - вискоза
4. Кройка права по тялото
5. Закопчаване с цип
6. Детайли – декоративни шевове
7. Странични вертикални джобове
8. Стил - ежедневен


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.