Синьо олекотено яке с качулка FA5022
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синьо олекотено яке с качулка FA5022

2010150030

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Синьо олекотено яке с качулка FA5022, спортно елегантен вариант за прехода от есенният сезон към зимния. Всеки мъж има нужда от поне една такава дреха в своя гардероб, с която да посрещне промяната на времето. В цветови аспект сме се спряли на традиционен син цвят, предпочитан от повечето мъже. Дизайнът е много иновативен, пресъздаващ ситно уребрени шевове, хоризонтално разположени по цялата дължина.

Те се прекъсват само и единствено от джобовете. Горният е само един, от лявата страна на ципа, а долните два са надлъжни, сравнително плитки, предназначени за лични вещи или ключове. Ръкавите завършват с ластичен елемент в унисонс с общият дизайн на тази връхна дреха. Якето разполага с качулка, с което се финализира спортно – елегантният  стил на модела.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.